17-10-2024

 

Nader te bepalen

 

 

Nader te bepalen


 

NETWERKDAG VAN HET NOORDEN

 Netwerken en kennis delen, dat is de Netwerkdag van het Noorden. Voor de vierde keer organiseren wij dit evenement, gewoon omdat er behoefte aan is. Een moment in oktober, op een middag, laagdrempelig en tegelijk vol inhoud. Het doel van deze middag is om mensen uit het noorden samen te brengen, mensen die iets hebben met bouw- en infraprojecten. De vorige edities werden druk bezocht en veel mensen gingen geïnspireerd en met een agenda vol afspraken naar huis. Dit jaar zetten we daar ook vol op in. Je ontmoet mensen uit de bouw en infra, van opdrachtgevers, tot ingenieurs, adviseurs en bouwers. Een goede setting, met bekende en inspirerende sprekers, over zaken die ertoe doen, veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. En natuurlijk een goede hap met een lekker drankje. Wij organiseren alles, zorg jij dat je erbij bent?

Aanmelden
"WAT KAN IK VERWACHTEN?"

De Netwerkdag van het Noorden biedt jaarlijks een bron van inspiratie met wisselende urgente thema's voor de bouw- en infrasector. Op het podium delen boeiende sprekers met diverse achtergronden graag hun kennis met jou. Dit evenement is dé kans om te netwerken en waardevolle connecties te smeden. Het is de ideale plek om gelijkgestemde professionals, beleidsmakers en ondernemers in de bouw en infra te ontmoeten."IS HET WAT VOOR MIJ?"

De Netwerkdag van het Noorden richt zich speciaal op professionals in de bouw- en infrasector. Kom jij netwerken en ontmoeten? Ben je enthousiast over urgente thema's in de bouw en infra? Dan is de Netwerkdag van het Noorden absoluut iets voor jou! Of je nu een professional bent, een beleidsmaker betrokken bij duurzaamheid, een innovatieve ondernemer of een student met interesse in toekomstige carrièremogelijkheden, je mag de Netwerkdag van het Noorden niet missen!


"WAAROM MOET IK ER BIJ ZIJN?"

Beleef een dag vol ontmoetingen, nieuwe inzichten en inspiratie op de Netwerkdag van het Noorden. Laat je inspireren en krijg energie van onze aansprekende sprekers. Breid je netwerk uit en maak waardevolle connecties met gelijkgestemde professionals en beleidsmakers. Mis dit evenement niet als je geïnteresseerd bent in urgente en actuele thema's in de bouw- en infrasector. 


VOORGAANDE EDITIE 2023

DSC09453
DSC09455
DSC09813
DSC09466
DSC09728
DSC09484