THEMA: ENERGIE IN BOUW & INFRA
 


19-10-2023

 

15:00 - 19:00

 

 

Stadslab Groningen
Suikerlaan 15, 9743 DA


 

NETWERKDAG VAN HET NOORDEN

 Netwerken en kennis delen, dat is de Netwerkdag van het Noorden. Voor de derde keer organiseren wij dit evenement, gewoon omdat er behoefte aan is. Een moment in oktober, op een middag, laagdrempelig en tegelijk vol inhoud. Het doel van deze middag is om mensen uit het noorden samen te brengen, mensen die iets hebben met bouw- en infraprojecten. De vorige edities werden druk bezocht en veel mensen gingen geïnspireerd en met een agenda vol afspraken naar huis. Dit jaar zetten we daar ook vol op in. Je ontmoet mensen uit de bouw en infra, van opdrachtgevers, tot ingenieurs, adviseurs en bouwers. Een goede setting, met bekende en inspirerende sprekers, over zaken die ertoe doen, veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. En natuurlijk een goede hap met een lekker drankje. Wij organiseren alles, zorg jij dat je erbij bent?

Aanmelden
"WAT KAN IK VERWACHTEN?"

De Netwerkdag van het Noorden is een inspirerend evenement over energietransitie in de bouw en infra. Boeiende sprekers met verschillende achtergronden belichten het urgente thema van energietransitie. Je zult je onderdompelen in een wereld waar duurzaamheid, technologie en maatschappelijke vooruitgang samenkomen. Deze Netwerkdag van het Noorden is dé gelegenheid om te netwerken en waardevolle connecties te leggen. De plek om gelijkgestemde professionals, beleidsmakers en ondernemers in de bouw en infra te ontmoeten."IS HET WAT VOOR MIJ?"

De Netwerkdag van het Noorden richt zich speciaal op professionals in de bouw- en infrasector. Kom jij netwerken en ontmoeten? Ben je enthousiast over het urgente thema van deze editie, namelijk energie in de bouw en infra? Dan is de Netwerkdag van het Noorden absoluut iets voor jou! Of je nu een professional bent, een beleidsmaker betrokken bij duurzaamheid, een innovatieve ondernemer, een student met interesse in toekomstige carrièremogelijkheden of simpelweg iemand die meer wil weten over de energietransitie, je mag de Netwerkdag van het Noorden niet missen!


"WAAROM MOET IK ER BIJ ZIJN?"

Beleef een dag vol ontmoetingen, nieuwe inzichten en inspiratie op de Netwerkdag van het Noorden. Laat je inspireren en krijg energie van onze aansprekende sprekers. Breid je netwerk uit en maak waardevolle connecties met gelijkgestemde professionals en beleidsmakers. Mis dit evenement niet als je betrokken bent bij de energietransitie en je wilt laten inspireren door de mogelijkheden en uitdagingen op dit gebied.PROGRAMMA

14:30
Inloop

15:00
Start evenement

17:00
Netwerkborrel

19:00
einde

Hou onze website en social media kanalen in de gaten voor het programma en de bekendmaking van de sprekers!


VOORGAANDE EDITIES

Voorgaande edities - Foto 1-100
Voorgaande edities - Foto 2-100
Voorgaande edities - Foto 3-100
Voorgaande edities - Foto 4-100
Voorgaande edities - Foto 5-100
Voorgaande edities - Foto 6-100