OVER ONS

De gedeelde passie voor de bouw- en infrasector bracht hen bij elkaar, en hun onweerstaanbare drive om professionals en experts samen te brengen, leidde tot de organisatie van de Netwerkdag van het Noorden. Door hun krachten te bundelen, creëren ze een platform voor netwerken, kennisdeling en samenwerking in de branche. Inmiddels zijn er al drie succesvolle Netwerkdagen van het Noorden georganiseerd. Het is een traditie geworden dat elk jaar nieuwe bedrijven zich aansluiten om dit fantastische evenement te realiseren. Het evenement vestigde zich als een belangrijk jaarlijks ontmoetingspunt voor professionals uit de regio.


DE ORGANISATOREN
Rein Advocaten & Adviseurs. Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Met advocaten, (financieel/fiscaal) adviseurs, fiscalisten, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel staan zij iedere dag klaar voor zakelijke klanten en particulieren, zowel op juridisch als op fiscaal gebied. Samen met het team levert REIN een complete service aan hun klant op veel rechtsgebieden, zoals bouwrecht, ondernemingsrecht, M&A, arbeidsrecht, vastgoedrecht, en intellectuele eigendom.

Bekijk website


Dpi is hét landelijk advies- en projectbureau voor de bouw, infra, energie en industrie. Wij richten ons op alle processen die nodig zijn om een project succesvol te winnen, te realiseren én te onderhouden: met focus op tenders, project- en procesmanagement, de omgeving en assetmanagement en de daarbij behorende samenwerking.

Onze filosofie
De toekomst van de markt vraagt om ‘anders denken en anders doen’. Voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan, zoeken wij samen slimme, efficiënte en duurzame oplossingen. Met ons samenwerken betekent: interactie, energie én een glimlach. Werkplezier is voor ons de motor van succes en zorgt, samen met de resultaten die we behalen, voor een smile.

Onze expertise
Onze oplossingen zijn creatief, zorgvuldig, begrijpelijk en pragmatisch. Voor het te behalen resultaat nemen we de verantwoordelijkheid. We tekenen voor de strategiebepaling bij een tender, de totstandkoming van een uitvoerbaar, gedragen en duurzaam ontwerp, een soepele realisatie en een optimaal scenario voor onderhoud. Daarbij borgen wij en sturen wij op de duurzame samenwerking van alle betrokken partijen.

Wij zijn creatief en voorspelbaar in resultaat. Samen integreren wij verrassend scherp kennis en innovaties met een smile.

 

Bekijk website

 

 Future Insight is een softwareontwikkelaar en levert SAAS oplossingen voor overheden, aannemers en ingenieursbureaus.

Wij geloven dat we in een wereld leven met een overvloed aan data die, bij correct gebruik, de ontwikkeling van civiele projecten binnen onze leefomgeving sterk kunnen verbeteren. Met dat in gedachten zijn wij dagelijks bezig om onze klanten te ondersteunen met onze expertise en innovatieve cloud based software toepassingen.

Future Insight in 2014 opgericht. Een bedrijf met een missie, namelijk om in projecten het inzicht te vergroten, de samenwerking te verbeteren en informatieverlies te voorkomen.

Tegenwoordig staan we wereldwijd bekend als een van de toonaangevende experts op het gebied van internationale open standaarden, data integraties en schaalbare cloud based solutions.

Samenwerken is cruciaal, slimme software oplossingen zijn hiervoor nodig en wij leveren die oplossingen.

Bekijk website

 


 


Missie3 creëert samen met overheid en aannemers een duurzame leefomgeving, door daadkrachtig en met lef sturing te geven aan complexe bouw- en infraprojecten.

Slimmer samenwerken, efficiënter bouwen en uiteindelijk samen groeien. Dat is waar Missie3 zich iedere dag vol overgave voor inzet. Wij verbinden overheid aan commerciële partijen op het gebied van contract-, project-, en omgevingsmanagement. Daar waar complexe bouw- en infraprojecten sturing nodig hebben treedt Missie3 op als regisseur. Onze kennisexperts pakken de lead en geloven in een gezamenlijke missie; waarbij de kernwaarden daadkracht, lef en groei altijd voorop staan. Het resultaat? Een duurzame leefomgeving waarin Missie3 dé kennisexpert is, zowel voor nu maar ook voor morgen.

Samenwerken aan processen met waarde.


Bekijk website